Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď odejít z ČSSD je předčasné, podstatné budou parlamentní volby v roce 2021, a pak se uvidí. Z ČSSD bude neparlamentní opozice (realisticky to vidím tak na těch 8 let) a bude prostor pro konsolidaci levičáků uvnitř ČSSD. Ostatně, kde jinde v ČR chcete hledat levicové demokraty, než v této straně? Já právě v tomto vidím v ČSSD potenciál, který žádná jiná strana u nás nemá. Pan Hamáček má moji plnou podporu ve všem, v čem Babišovi podlézá. Tento nový Fierlinger zabezpečí to, co je nutné zajistit - dostat ČSSD ven z parlamentu, protože jen to umožní dostat z ČSSD lidi jako je Hamáček a spol. Ostatně proto jsem do ČSSD před rokem vstoupil, ten proces si nechci nechat ujít a je čas se pomalu zapojit. Chápu Vás, ten pohled na tu bídu, co Hamáček s Maláčovou provádí, je samozřejmě strašlivý, ale věřte mi, je třeba to vydržet, jiná cesta není. Buď bude mít ČSSD prostor se v opozici konsolidovat a dát dohromady použitelnou levicovou doktrínu a podle ní začít jednat, anebo nikdy nebude moci ve volbách porazit marketingovou mašinérii, provozovanou momentálně Babišem. Že by Babiše porazily "pravicové" strany, tak na to zapomeňte, to Babiš a následně jeho nástupce nikdy nepřipustí (ostatně, ani to Babiše a spol. nebude stát kdovíjakou námahu).

0 0
možnosti
DK

Konsolidace levičáků uvnitř ČSSD...

To dřív začnou růst hrušky na jabloni.

0 0
možnosti
Foto

Ačkoli nejsem volič ČSSD, je mi z Vašeho dopisu smutno. Protože jste tak nějak vystřihl kvintesenci sociálně demokratické politiky, která je potřebná jako protiváha. Máte můj obdiv a úctu, pane. R^

4 0
možnosti
Foto

Já rozhodně nejsem volič ČSSD, ale požadavek pana Hamáčka na seznam těch dětí, včetně jejich data narození a národnosti, je snad to nejmenší, co by mohl řecký protějšek udělat. Přijmout 40 dětí nejlépe do 6-ti let aby ta integrace mohla opravdu proběhnout, snad není problém. Starší a navíc bez jakékoliv identifikace, je opravdu o tom, zadělat si na problém.

7 0
možnosti
JB

J46i70r76i 69B40o58r

28. 11. 2019 10:26

Němci také dávali malé děti na převýchovu a starší posílali do táborů. Uvažujeme stejně?EU

0 1
možnosti
Foto

Karma od pravičáka :-)

2 0
možnosti
PK

Inu z plejády předchozích vůdců socialistů se zdá pan Hamáček ještě nej. Byly podstatně horší časy, ale ono se to kumuluje a tak o jednoho socialistu bude méně...

2 0
možnosti
Foto

Pokud těmi podstatně horšími časy myslíte období 1948-89, tak máte pravdu.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3703x
Kdo jsem? Přál bych si napsat: člověk, který je spokojený s okolním světěm... obávám se ale, že pak bych si blog nezaložil.

Seznam rubrik